Velkommen til Korpsservice Skage!
Log In

Logg in

Glemt passordet?

Handlekurv beløp: kr 0,00
NuVo TooT fløyte i sort med blå - detaljer

NuVo TooT fløyte i sort med blå - detaljer

Nuvo TooT er et morsom og allsidig treblåseinstrument, ideell for spillere på nybegynnernivå. Med samme fingersystem som ei blokkfløyte og en "fløyte-stil" rett munnrør. Den har en elegant sort kropp med rosa eller blå detaljer, laget av vanntett plast, sammen med silikon som hjelper små fingre lett å dekke hullene.

kr 250,00

Fløyte Yamaha YFL-212

Fløyte Yamaha YFL-212


Mere enn bare billigugave av våre profesjonelle Fløyter.... 200-serien standard fløyter, lukkede klaffer, Offset G, E mekanisme, kan fåes med rett & bøyd munnrør. Med den samme høyverdige design og håndverk som 300 og 400 serie modeller, 200 Serie Fløyter er laget av slitesterk nikkel sølv med en attraktiv silver-plate finish. De er preget av god respons og intonasjon Klargjort og prøvespilt av fagfolk. Be om tilbud!

kr 6 263,00

Bøyd munnrør Yamaha FHJ-200 U

Bøyd munnrør Yamaha FHJ-200 U


Bøyd munnstykke til YFL-200/-300 serie. Hjelper aspiranter til å kunne spille fløyte, selv med kort armer. Klargjort og prøvespilt av fagfolk. - Bestillingsvare, Forventet leveringstid er 2-3 uker

kr 1 655,00

Picolofløyte Yamaha YPC-32

Picolofløyte Yamaha YPC-32


Standard modell piccolofløyte, ABS resin(kunststoff) kropp, Nikkel sølv(forsølvet) munnstykke og klaviatur. E mekanikk. Farger og finish som vist kan variere fra de aktuelle produktene. Med sin lettspilthet, presis intonasjon, og karakteristiske piccolo tone, er YPC-32 meget populær hos studenter så vel som dobblere(de som har piccolo som side instrument). Kroppen er laget av solid, vedlikeholdsfritt ABS resin (kunststoff) for en tone som ligner mest mulig på det man får med naturlig tre. Klargjort og prøvespilt av fagfolk. Be om tilbud!

kr 7 303,00

Fløyte

6 artikler

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge
Bytt visning

6 artikler

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge
Bytt visning